Vi tilbyder

3D konstruktion:

KO-nstruction udfører 3D maskinkonstruktion samt komplekse bygningsstålkonstruktioner
Du kommer med en kravspecifikation eller et oplæg og vi konstruerer en model udfra dette. Du er selvfølgelig med på råd hele vejen, så det endelige produkt bliver som du havde tænkt sig

2D konstruktion:

KO-nstruction udfører 2D konstruktion af bygningsstål, når det drejer sig om mindre komplekse bygningssstål som eksempelvis stålspær og søjler.

2D konstruktion udføres i AutoCad.

2D tegninger:

Ud fra din 3D model udfører vi 2D tegninger til din produktion.

Vi har Revit LT, så vi kan modtage Revit filer fra arkitekter.

Ved alle projekter modtager du et fuld dokumenteret projekt.
Dette inkluderer:

  • PDF tegninger
  • skærefiler i DXF
  • DWG filer hvis dette ønskes.
  • Alle 3D filer kan konverteres til ønsket filformat, incl REVIT format.

Hele projektet kan leveres i form af printede tegninger i en mappe, enten A4 eller A3.

Arbejdsmetode

Vi arbejder på flere forskellige måder. Herunder er beskrevet de gængse arbejdsmetoder.

  1. Vi sidder hos kunden og arbejder for en evt projektleder i jeres firma. Projektleder for alle tegninger tilsendt fra os og sender til jeres kunde.

  2. Vi sidder hos kunden, men har direkte kontakt til jeres kunde, evt med jeres telefon og mail, ellers med vores egen. Kunden for at vide at vi er ekstern konstruktør for jer og jeres projektleder er med på sidelinjen hele vejen.

  3. Vi sidder på vores eget kontor i Bedsted og har direkte kontakt til jeres kunde og jeres projektleder er med på CC mail. Vi har løbende kontakt til jeres projektleder omkring afklaring. Når tegninger er godkendt fra jeres kunde, for i alle tegninger som PDF og evt DWG. Hvis jeres firma ikke er geografisk for langt væk, kommer vi forbi med printede tegninger og gennemgår sagen med evt smede og montører.

Arbejdsmetode 3 er den mest brugte.

Når vi sidder hos kunden, kan vi sidde med vores egen PC som er koblet på jeres netværk, eller vi kan bruge en af jeres PC.